Изучавай, мечтай, откривай ...

 



 

  
Чешме със собствен транспорт
« »

2 дни / 1 Нощувки

Дати на отпътуване:



Цена от: 
33 BGN



 
Условия за ранно записване:
  • Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация, 30 % аванс и доплащане 15 дни преди дата на отпътуване(според ранните записвания за избрания хотел).
  • Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване.

НАСТАНЯВАНЕ:
1.При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло е допълнително - тип разтегателно.!
2. При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни - тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни.
3.Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
4.Настаняването в хотелите е след 14.00 часа, а освобождаването на стаите е до 12.00 часа в деня на отпътуване за България.
5.В деня на пристигане преди (14.00 ч.) и в деня на напускане след (12.00 ч.) всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.
6.Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения ако хотела е на all inclusive.



 
 
Чешме,Турция
цена от:
41 BGN
повече »
 
Чешме,Турция
цена от:
46 BGN
повече »
 
Чешме,Турция
цена от:
50 BGN
повече »
MGtravel © 2012